Chat met Organisatiepiet
Groen cadeautje Paars cadeautje

Programma

Op 18 november verwelkomen we Sinterklaas en zijn Pieten met een feestelijk programma vol verrassingen. Vanaf 12.00 uur zullen de festiviteiten beginnen aan de Nassaukade. De intocht is verrijkt met muzikale optredens, dansende Pieten, snoepgoed en natuurlijk het hoogtepunt: de aankomst van de Sint. Heb jij alle Sinterklaasliedjes al geoefend om de Sint een warm welkom te heten? Het beloofd een onvergetelijke dag te worden voor jong en oud. Ontdek het hele programma en bereid je vast voor op de Sinterklaas intocht in Rijswijk!

Programma

Mijter van de Sint
12:00

Nassaukade

Wat gaat er gebeuren?

Het grote moment is eindelijk daar! Om 12:00 uur zal de Sint met zijn Pieten na een lange reis vanuit Spanje aankomen op de Nassaukade in Rijswijk. Iedereen is uitgenodigd om de Sint een warm welkom te heten. De Pieten hebben gezorgd voor allerlei lekkernijen en de allerleukste muziek, zodat je samen met de Pieten alle Sinterklaasliedjes uit volle borst kunt meezingen.


Waar?

Aankomst stoomboot
Nassaukade, Rijswijk

Mijter van de Sint
14:15

Huis van de stad

Wat gaat er gebeuren?

Na een feestelijke aankomst op de Nassaukade, vervolgt de Sint zijn intocht naar het Huis van de Stad. Hier zullen de danspieten een spetterend optreden verzorgen om alle kinderen en aanwezigen alvast in de feeststemming te brengen. Vervolgens zal de Burgemeester van de gemeente Rijswijk de Sint hoogstpersoonlijk verwelkomen in Rijswijk en zullen de Pieten een onvergetelijke show neerzetten. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om samen met de Sint op de foto te gaan. Zo heb je altijd een herinnering aan deze speciale dag!


Waar?

Huis van de stad
Generaal Spoorlaan 2, Rijswijk

Mijter van de Sint
16:30

Bogaard

Wat gaat er gebeuren?

Na alle festiviteiten bij het Huis van de Stad, vervolgt de Sint met zijn Pieten de stoet naar het Bogaardplein. Eenmaal daar aangekomen, zal Sinterklaas het podium betreden en een hartverwarmende toespraak houden, speciaal voor alle lieve kinderen en bezoekers die aanwezig zijn. Na zijn speech zal hij alle bezoekers uitzwaaien en naar zijn caravan gaan. Daar zal de Sint uitrusten van zijn lange reis naar Nederland en nagenieten van het warme welkom.


Waar?

Bogaard
Bogaardplein, Rijswijk

Paars cadeautje Geel cadeautje Groen cadeautje
Groene piet Geel cadeautje

Route