Chat met Organisatiepiet
Groen cadeautje Paars cadeautje

Vrijwilligers

Nu de Sint weer op weg is naar Nederland met zijn stoomboot, is hij druk opzoek naar vrijwilligers die hem willen helpen bij zijn feestelijke aankomst in Rijswijk. Wil jij dit jaar ook jouw bijdrage leveren om alle kinderen in Rijswijk een geweldig sinterklaasfeest te bezorgen op zaterdag 18 november? Geef je dan nu op en maak deel uit van ons enthousiaste vrijwilligersteam!

Wat kun je verwachten?

Als vrijwilliger bij de Sinterklaasintocht Rijswijk speel jij een onmisbare rol bij het ondersteunen van de Sint en bezorg jij de kinderen van Rijswijk en omstreken een fantastische dag. Samen zorgen we ervoor dat deze dag sprankelend en feestelijk verloopt.

Aanmelden

Meld je aan vóór maandag 13 november om deel te nemen aan de Sinterklaasintocht Rijswijk. Het formulier dient alleen als aanmeldformulier. Na aanmelding zal er een selectie plaatsvinden en kan je binnen enkele dagen een reactie van ons verwachten. Na inschrijving is het mogelijk om een keuze te maken voor een vrijwilligersfunctie.

Schrijf je nu in via het inschrijfformulier en wie weet sta jij op zaterdag 18 november te schitteren met de Sint.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Ik heb de Sint al eerder geholpen.
Ik wil met een groep (dansgroep, muziekgroep, theatergroep, sportteam, etc.) deelnemen aan de Sinterklaasintocht Rijswijk.
Ik geef toestemming aan de Sinterklaasintocht Rijswijk en gemeente Rijswijk om mijn gegevens te gebruiken voor de organisatie van de Sinterklaasintocht Rijswijk.